Kompania Teoren

Teoren shpk operon ne tregun e materialeve elektrike, hidraulike, hidrosanitare dhe ndricues.

Kompania eshte themeluar ne vitin 2005, duke u mbeshtetur ne nje eksperience disavjecare.

E mbeshtetur ne cilesine e produkteve te tregtuara si dhe ne sherbimin e vene ne dispozicion te klienteve Teoren eshte zhvilluar gradualisht duke u shnderuar ne nje prej operatoreve kryesor ne tregun shqiptar.

Sot kompania zhvillon aktivitetin e saj ne tre ekspozita kryesore, Durres, Tirane dhe Elbasan si dhe ka shtrire rrjetin e distribucionit ne gjithe territorin e Republikes se Shqiperise.

per me teper >>>


Galeria Online Hidrosanitare & Ndricues - www.teorenshop.com

teoren online
Joomla! Template design and develop by JoomVision.com - http://www.joomvision.com

Lajme

Teoren - Distributor i Autorizuar i Chaffoteaux per Shqiperine

Boileret, kaldajat dhe sistemet ngrohjes - Chaffoteaux-ARISTON

Sot Chaffoteaux drejton kerkesen e tregut boteror me nje game te gjere produktesh ne fushen e ngrohjes dhe nje identitet e ri marke drejt se ardhmes.

Cilesia e garantuar ARISTON - Nje reference per profesionistet

Chaffoteaux gjithmone ka punuar prane profesionisteve, ne menyre qe te thjeshtoje punen drejt rritjes dhe te suportoje risite teknologjike (ECO) ne fushen e ngrohjes dhe prodhimit te boilereve.
Kliko artikullin

KLUDI gmbh - Rubineteri gjermane nga Teoren

KLUDI gjigandi gjerman i prodhimit te rubinetave te banjos si dhe te kuzhines.Qe prej themelimit te saj 1926 ne Menden (Gjermani)Kliko artikullin

Rbm italia - Materiale Hidraulike dhe Sisteme Ngrohje - Ftohje - eksluzive nga Teoren

RBM perfshin nje game te plote materialesh hidraulike,
pjese e nje impjanti modern hidraulik dhe hidrotermik.Kliko artikullin

Teoren Merr Eksluzivitetin e Rietti

EKSPERIENCA, KERKIMI SHKENCOR, INOVACIONI

Keto jane karakteristikat qe dallojne kompanine ne prodhimin dhe tregetimin e produkteve lider ne sektorin termo-hidraulik.

Rietti themeluar nga Antonio Rietti ne vitin 1974, ne fillimet e saj u mor kryesisht me prodhimin e tubave te bakrit ne menyre artizanale.Me pas ne vitin 1985 u themelua kompania Rietti Srl, kryesuar nga Rinaldo Rietti dhe me ndihmen e 6 ortakeve te tjere.

Rietti Srl ka bërë një sere investimesh, qe konsistojne ne ndertimin e fabrikes dhe makinerive teknologjike, disa prej të cilave janë  te nje niveli te larte kompjuterik. Kliko artikullin

Kompanite prestigjioze Novellini & IOTTI Prezantohen nga Teoren

Perkatesisht gjigandet boterore ne prodhimin e kabinave dhe vaskave te dushit, si dhe mobiljeve te banjos.Kliko artikullin

Ndricuesit Austriake EGLO 4-vjet ne Shqiperi

Mbi 12.000 mije ndricues dhe abazhure per te gjitha shijet e familjes apo biznesit tuaj.Kliko artikullin

Teoren Autostrade

Adresa Qendrore: Autostrada Dr-TR,Kilometri 15

Kontakt specialist ndricimi +355 67 20 42 935

Kontakt specialist hidrosanitare +355 67 20 09 972


Ekspozita EGLO

Adresa: Autostrada TR-DR, 200m pas QTU

Kontakt:Ndricues:
+355 672042935

Teoren Elbasan

Adresa: Ad Lagja 28 Nentori,Autostrada Elbasan-Metalurgjik

Kontakt: Ndricues dhe Hidrosanitare
+355 (0) 67 40 40 5000