Markat - Hidrosanitare


Hidrosanitare

Teoren sjell ne Shqiperi kualitetin me te larte bashkohore ne fushen e hidrosanitareve me disa marka prestigjoze italine.

Vitet e fundit dhe tregu shqiptar eshte orientuar gjithmone e me shume ne produktet cilesore italine, avantazh i te cilave eshte jo vetem kualiteti, por dhe dizajni i spikatur si dhe ana funksionale.

Ne ekspozitat e kompanise jane te vendosura nje numer i madh produktesh hidrosanitare te markave te ndryshme duke perfshire:

  • WC, Bide, Lavaman
  • Mekanizma Shkarkimi
  • Mishelatore, Grupe.
  • Aksesor Tualeti
  • Mobilje Tualeti
  • Pasqyra
  • Gabina Dushi
  • Vaska Hidromasazh
  • Pllaka Dushi
  • Boliere etj.

Kompania Teoren ka eksluzivitetin per territorin e Shqiperise te hidrosanitareve italiane Esedra si dhe mishelatoreve(grupe) italian Fromac.

Teoren mundeson per te gjithe klientet mundesine e perzgjedhjes se hidrosanitareve te kerkuar nepermjet nje Galerie Online ku specifikohen produktet dhe cmimet respektive: www.teorenshop.com.

Joomla! Template design and develop by JoomVision.com - http://www.joomvision.com