Dëshironi të merrni produktet e fundit?

Teoren sh.p.k. Materiale elektrike. hidraulike. sisteme ngrohje. hidrosanitare dhe ndricues.

Teoren ne youtube. Materiale elektrike. hidraulike. sisteme ngrohje. hidrosanitare dhe ndricues. Youtube

Mirësevini në faqen zyrtare të Kompanise Teoren.
Kompania është themeluar në vitin 2005. Duke u mbështetur në një eksperiencë disa vjeçare. Kemi besuar gjithmonë se cilësia e lartë e produkteve dhe shërbimi korrekt ndaj klientëve janë elementë kryesorë udhërrëfyes në rrugën e zhvillimit. Kjo na sjell çdo ditë më afër jush dhe na bën një ndër operatorët kryesor në tregun shqipëtar.
Sot kompania zhvillon aktivitetin e saj në tre ekspozita kryesore. Durrës. Tiranë. Elbasan. Magazina qendrore e hapur në vitin 2005. Kurse administrata ndodhen në Autostradën Durres-Tirane, km 15, Borakë. Në vitin 2010 hapet ekspozita në qytetin e Elbasanit. Ajo përban një gamë të gjërë produktesh. hidrosanitare dhe ndricues. Ajo ndodhet në Autostradën Metalurgjik-Elbasan. km2.
Për të qënë më pranë klientelës së Tiranës në vitin 2012 hapet ekspozita e ndricimit Eglo. Në Autostradën Tr-Dr,km7, Godina Henry, kati dytë. Stafi i kompanisë në vite është rritur gjithmonë e më shumë në numër dhe profesionalisht. Aktualisht kompania Teoren realizon proçeset e saj e mbështetur në një staf prej rreth 40 punonjësish te kualifikuar. Produktet e ofruara për tregun shqipëtar janë marka prestigjoze europiane, duke i dhënë tregut një kontribut të veçantë. Kjo jo vetëm për sa i përket çmimeve të ofruara por mbi të gjitha cilësisë dhe persosmërisë.
Për çdo informacion ose pyetje që keni. ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. 0672070650 (materiale elektrike. hidraulike). 0672009972. ( hidrosanitare). 0672042935 (ndricimi).
DEGA QËNDRORE DURRES, Autostrada Durrës-Tiranë, km 15, Borak 057 250 606, 057 250 607.
TEOREN EGLO TIRANA, Autostrada Tiranë-Durrës km 7, GODINA HENRY.
Eglo – Dhuro Drite.
Produktet Chaffoteaux.
Pompa Matra.
Hidrosanitare Esedra.
Mobilie Tualeti Iotti.
Hidrosanitare Kludi.
Hidrosanitare dhe Mobilie. Tualeti Novellini.
Hidrosanitare dhe Mobilie. Tualeti Novellini.

KATALOGU EGLO 2016
Hape katalogun +

KATALOGU EGLO 2016

Produktet më të reja të gjigandit EGLO. Ky është katalogu i vitit 2016. Ekskluzivitet i Teoren.
HIDROSANITARE
Hape katalogun +

HIDROSANITARE

Katalogu i Hidrosanitareve Esedra. Eksluzivitet i TEOREN.
NA KONTAKTONI
Formulari i kontaktit +

NA KONTAKTONI

Për çdo informacion ose pyetje që keni ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.

10 vjet Teoren

  • Hidrosanitare
  • Elektrike
  • Hidraulike
  • Ndricime
TOP