20 Apr

Shkaqet dhe zgjidhjet për ujin që vjen erë në rubinetin tuaj

Çfarë është kjo erë? Arsyet e zakonshme pse uji juaj mund të vijë erë Nuk ka rëndësi nëse keni ujë rrjeti apo ujë pusi, kur uji kalon në rrjetin e tubacioneve, shumicën e rasteve të amortizuar, të ndryshkur e të vjetër, ai fillon dhe vjen nje aromë të çuditshme, shqetësuese për të gjithë. Mendimi juaj […]

Lexo më tej
19 Apr

5 Mënyrat se si lagështia dëmton shtëpinë tuaj

Nëse shtëpia juaj përmban lagështi, shkakton dëme si: Myk dhe Myshqe Nëse keni një hapësirë të lagësht ose bodrum, ju rrisni shanset tuaja për të pasur lagështi në shtëpinë tuaj. Këto hapësira nxjerrin lagështi nga toka dhe për shkak se shpesh nuk janë të ventiluara mirë, ato gjithashtu nxjerrin lagështinë në ajër. Kur uji dhe […]

Lexo më tej
06 Apr

Bërja e dushit me ujë të fortë – a po laheni mirë realisht?

Për shumë prej nesh, kryerja e dushit është kohë personale dhe e paçmueshme. Ju jeni vetëm me mendimet tuaja duke u përgatitur për ditën, duke u larguar nga një stërvitje ose një orar i përditshëm plot tension. Pas dushit ju duhet të ndiheni të pastër dhe të freskët. Por nëse do të laheni me ujë […]

Lexo më tej
05 Apr

Çfarë duhet të dini para se të blini një sistem RO – 14 pyetje rreth Sistemeve RO për shtëpinë tuaj

Jeni lodhur me aromën e pakëndshme apo shijen e ujit të rubinetit në shtëpinë tuaj, dhe nuk doni të vazhdoni të blini ujë me shishe plastike. A nuk do të ishte e përshtatshme nëse do të mund të merrnit ujë të pastër dhe të sigurt direkt nga rubineti juaj? Shumë persona tashmë kanë të instaluar […]

Lexo më tej
26 Mar

Uji i rëndë dhe uji i lehtë – efektet që ka tek flokët tuaj

Pa marrë parasysh se çfarë bëjmë, nganjëherë flokët tanë thjesht nuk do të bashkëpunojnë. Nga fundet e thata në dimër deri në fryrjen e tepruar në verë, mund të jetë e vështirë të parashikohet se çfarë lloj shqetësimesh të flokëve do të hasni. Por a e dini se problemi mund të jetë në ujin e […]

Lexo më tej
23 Mar

Uji i butë dhe uji i fortë – avantazhet për në shtëpinë tuaj

Nga jetëgjatësia më e shkurtër e pajisjeve dhe faturat më të larta të energjisë për problemet që marrin shtëpinë tuaj të pastër, uji i fortë mund të humbë kohë dhe para. Merrni kohë për të mësuar rreth përfitimeve të ujit të butë dhe për të gjetur se çfarë mund të bëni për të korrigjuar problemet […]

Lexo më tej
28 Feb

A kam nevojë për një plan shërbimi të trajtuesit të ujit për shtëpinë?

Çdo pesë mijë milje apo më PAK, njerëzit i marrin automjetet e tyre për një ndryshim të filtrave. Pse? Ne e bëjmë këtë për të ruajtur makinën tonë, për ta mbajtur atë në mënyrë efikase dhe, më e rëndësishmja, për të siguruar që ne nuk duhet të zëvendësojmë investimin tonë më shpejt se sa është […]

Lexo më tej
25 Feb

Uji i fortë – 8 shenjat kryesore që keni probleme me ujin në shtëpinë tuaj

Ju sapo keni hyrë në një shtëpi të re dhe vini re se diçka nuk është siç duhet. Ka diçka që nuk shkon, dhe keni një dyshim që mund të ketë të bëjë me ujin e rubinetit. Problemet e ujit të rëndë mund të jenë një problem i vërtetë, veçanërisht për pronarët e shtëpive të […]

Lexo më tej
25 Feb

A po ju shkakton uji i rëndë probleme me flokët dhe lëkurën?

Ju ndoshta e keni vënë re se disa produkte ndikojnë në lëkurën dhe flokët tuaj, por a e dini se uji që përdorni mund të jetë gjithashtu një faktor? Nëse lëkura juaj është e thatë, keni kruarje, ose lëkurë të ashpër, dhe flokët tuaj janë me maja dhe si kashtë, ju mund të jeni duke […]

Lexo më tej
23 Feb

A keni menduar ndonjehere se si mund te kurseni para nga uji qe ju perdorni?!

Kursimet që te jep ujit i lehtë nga uji i rëndë – më pak detergjent dhe një shtëpi më të pastër me një trajtues uji Ka shumë përfitime duke përdorur një trajtues uji në shtëpinë tuaj. Por, a e dini se instalimi i një trajtuesi uji mund t’ju ndihmojë gjithashtu të kurseni para për faturat […]

Lexo më tej