12 Apr

Sistemi Reverse Osmosis P’URE i mineralizuar

Ecosoft është një nga pesë prodhuesit në botë që ofron gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve tek sistemet industriale të Reverse Osmosis. Sistemet Ecosoft P’URE ofrojnë deri në 280 L ujë të pijshëm në ditë. Ata janë të kompletuar me një depozitë që ju mbron nga mungesat e papritura në furnizimin me […]

Lexo më tej
30 Mar

Sistemi Reverse Osmosis Standard

Disa përdorues të Sistemeve Riverse Osmosis nuk janë të bindur që një ujë i trajtuar në këtë mënyrë mund të furnizojë organizmin e njeriut me minerale të rëndësishme. Por shkencëtarët kanë vërtetuar se deri në 90% të mineraleve në trupin e njeriut sigurohet nga ushqimi, jo nga uji. Funksionaliteti: Për ujë të pijshëm dhe për […]

Lexo më tej
29 Mar

Sistemi Reverse Osmosis Absolute i mineralizuar

Aksesi në ujë të pastër dhe te shëndetshëm është vendimtar për çdo familje. Ne të gjithë kemi nevojë për ujë për të pirë, për gatim dhe për qëllime të tjera të tilla si larjen e dhëmbëve apo larjen e frutave e perimeve. Uji i pastër jo vetëm që e bën jetën më të rehatshme por […]

Lexo më tej
27 Mar

Sistemi Reverse Osmosis P’URE AquaCalcium

P’URE është linja premium e sistemeve Reverse Osmoze të prodhuar nga Ecosoft. Nga njëra anë, ajo paraqet zhvillimet e fundit në teknologjinë e Reverse Osmoze. Ajo plotësohet me sisteme trajtimi uji shtesë për ujë të shëndetshëm. Sistemi është instaluar kompakt nën lavamanin tuaj dhe nuk kërkon modifikim të dizajnit tuaj të brendshëm. Instalimi i tij […]

Lexo më tej
27 May

6 keshilla ndricimi për ta bërë hapësirën e vogël te duket më e madhe!

Ekzistojnë disa teknika të mençura të projektimit të përdorura posaçërisht për dhoma të vogla për t’i bërë ato të duken më të madh se madhësia e tyre aktuale. Në këtë artikull ne do të përpiqemi t’ju tregojmë bazat e ketyre teknikave. Ndriçimi ka ndikimin më të madh në dizajnin e brendshëm. Një projektues i mirë […]

Lexo më tej
09 Mar

Si të krijoni efekte të thjeshta, por profesionale të ndriçimit të jashtem

Krijimi i një dizain te jashtem ndriçimi për shtëpinë dhe oborrin tuaj mund të mos jetë në krye të prioriteteve tuaja, por ka disa arsye praktike dhe estetike për ta bërë këtë, qe nga rritja e sigurisë personale gjate nates deri ne sigurinë e pronës tuaj . Keto jane disa këshilla të dobishme se si […]

Lexo më tej