Kategoria: Keshilla për Bojrat

13 Jun

8 ngjyrat më të përdorshme për ambiente dhe ndikimin i tyre në emocionet tona

A e dini se çfarë ndikimi kanë ngjyrat në nënndërgjegjen tuaj? Nëse do të lyeni shtëpinë, duhet të lexoni patjetër rreth ngjyrave më të përdorshme dhe ndikimin e tyre në gjendjen emocionale të njeriut. Nëse jeni duke bërë ndryshime në shtëpinë tuaj ose po transformoni ambientin, zgjedhja e ngjyrës së duhur mund të jetë shumë […]

Lexo më tej