Kategoria: Këshilla për ujin

14 Jun

Çfarë e bën ujin të sigurt dhe të shëndetshëm

Këto elemente duhen lexuar me shumë kujdes! Trajtimi i ujit të rrjetit është zgjidhja më efikase dhe ekonomike për ujë të pastër. Po çfarë ndryshon në jetën tuaj nga uji i trajtuar? Dy aspektet më të rëndësishme të sistemit Ecosoft janë: Përkujdesja 360 gradë për shëndetin, kursimi i përditshëm. Çfarë bëjnë sistemet e trajtimit Ecosoft? […]

Lexo më tej
11 Jun

UJË I PASTËR, NJË JETË E SHËNDETSHME!

I keni menduar ndonjëherë dëmet e ujit të fortë tek lëkura? Të gjithë i japim rëndësi pastërtisë në përgjithësi. I kushtojmë vëmendje flokut, trupit apo lëkurës, por i kushtojmë vëmendje edhe pastërtisë së shtëpisë: kuzhinës, tualetit apo dritareve. Janë dy aspekte të rëndësishme që lidhin direkt ndikimin e ujit të fortë me të gjithë ne. […]

Lexo më tej
29 May

NËSE NUK JU PËLQEN TË PINI UJË, LEXONI PATJETËR KËTO KËSHILLA!

Megjithëse thuhet shpesh “konsumoni të paktën 2 litra ujë në ditë”, një pjesë e njerëzve nuk e pëlqejnë pirjen e ujit në këtë sasi. Ndodh që gjatë ditës as që u shkon mendja të konsumojnë ujë mjaftueshëm brenda një dite. Sipas ekspertëve të ushqyerjes dhe dietës, ekzistojnë disa mënyra për ta gjallëruar dëshirën për të […]

Lexo më tej
23 May

Uji i papastër, Armiku i kamufluar i fëmijëve tanë

Ruajıni fëmijët nga këto dëme të ujit të papastër! Kini kujdes! Nëse i jepni rëndësi shëndetit, informimi është i domosdoshëm. Çdo ditë shëndeti i fëmijëve tanë është në rrezik. Nëse kujdeseni në zgjedhjen e ushqimeve dhe pijeve që konsumoni gjatë ditës në familje, bëni shumë mirë! Para se të konsumojmë një sallatë, sigurohemi që të […]

Lexo më tej
20 Apr

Shkaqet dhe zgjidhjet për ujin që vjen erë në rubinetin tuaj

Çfarë është kjo erë? Arsyet e zakonshme pse uji juaj mund të vijë erë Nuk ka rëndësi nëse keni ujë rrjeti apo ujë pusi, kur uji kalon në rrjetin e tubacioneve, shumicën e rasteve të amortizuar, të ndryshkur e të vjetër, ai fillon dhe vjen nje aromë të çuditshme, shqetësuese për të gjithë. Mendimi juaj […]

Lexo më tej
06 Apr

Bërja e dushit me ujë të fortë – a po laheni mirë realisht?

Për shumë prej nesh, kryerja e dushit është kohë personale dhe e paçmueshme. Ju jeni vetëm me mendimet tuaja duke u përgatitur për ditën, duke u larguar nga një stërvitje ose një orar i përditshëm plot tension. Pas dushit ju duhet të ndiheni të pastër dhe të freskët. Por nëse do të laheni me ujë […]

Lexo më tej
05 Apr

Çfarë duhet të dini para se të blini një sistem RO – 14 pyetje rreth Sistemeve RO për shtëpinë tuaj

Jeni lodhur me aromën e pakëndshme apo shijen e ujit të rubinetit në shtëpinë tuaj, dhe nuk doni të vazhdoni të blini ujë me shishe plastike. A nuk do të ishte e përshtatshme nëse do të mund të merrnit ujë të pastër dhe të sigurt direkt nga rubineti juaj? Shumë persona tashmë kanë të instaluar […]

Lexo më tej
26 Mar

Uji i rëndë dhe uji i lehtë – efektet që ka tek flokët tuaj

Pa marrë parasysh se çfarë bëjmë, nganjëherë flokët tanë thjesht nuk do të bashkëpunojnë. Nga fundet e thata në dimër deri në fryrjen e tepruar në verë, mund të jetë e vështirë të parashikohet se çfarë lloj shqetësimesh të flokëve do të hasni. Por a e dini se problemi mund të jetë në ujin e […]

Lexo më tej
23 Mar

Uji i butë dhe uji i fortë – avantazhet për në shtëpinë tuaj

Nga jetëgjatësia më e shkurtër e pajisjeve dhe faturat më të larta të energjisë për problemet që marrin shtëpinë tuaj të pastër, uji i fortë mund të humbë kohë dhe para. Merrni kohë për të mësuar rreth përfitimeve të ujit të butë dhe për të gjetur se çfarë mund të bëni për të korrigjuar problemet […]

Lexo më tej
28 Feb

A kam nevojë për një plan shërbimi të trajtuesit të ujit për shtëpinë?

Çdo pesë mijë milje apo më PAK, njerëzit i marrin automjetet e tyre për një ndryshim të filtrave. Pse? Ne e bëjmë këtë për të ruajtur makinën tonë, për ta mbajtur atë në mënyrë efikase dhe, më e rëndësishmja, për të siguruar që ne nuk duhet të zëvendësojmë investimin tonë më shpejt se sa është […]

Lexo më tej