Kategoria: Panelet Diellore

31 May

300 DITË ME DIELL, BEKIM PËR SHQIPËRINË

Në rritje të vazhdueshme përdorimi i PANELEVE DIELLORË TË UJIT Trojet shqiptare ndër shumë e shumë bekimeve të tjera në natyrë, ka edhe ditët e shumta me diell gjatë gjithë vitit. Ky privilegj i dhuruar nga Zoti duhet shfrytëzuar me shumë mençuri në çdo sektor që ka të bëjë me energjinë diellore. Turizmi është një […]

Lexo më tej
24 May

PANELET DIELLORE TË UJIT, MENÇURI DHE KURSIM

Inxhinierët që shpikën teknologjinë për ngrohjen e ujit me energji diellore, patën për qëllim “KURSIMIN E ENERGJISË ELEKTRIKE”. A e dini se çdo shtëpi konsumon gati 60% të energjisë elektrike totale, për të ngrohur ujin me bolier? Kjo ishte shtysa që çoi në një shpikje kaq efikase, si paneli diellor i ngrohjes së ujit. Në […]

Lexo më tej