Kategoria: Sistemet e Trajtimit të Ujit

22 Feb

Trajtuesit e Ujit Ecosoft Standard

Trajtuesit e avancuar te ujit Ecosoft Standard bëjnë të mundur reduktimin e hekurit, manganit, fortësisë, amoniakut dhe lëndës organike në ujë. Trajtuesi përfaqëson një kabinet kompakt me një enë që përmban materiale të zbutjes së avancuar Ecomix® dhe një valvul kontrolli në të. Kabineti ka gjithashtu një sistem kripe për rigjenerimin e ndërmjetësve të filtrave. […]

Lexo më tej
17 Aug

Sistemet Industriale Reverse Osmosis per trajtimin e ujit

Sistemet komerciale RO janë kompakte, me efikasitet të lartë që e trajtjnë ujin duke filluar nga 6500 L ujë / ditë. Përdorimi i membranës DoW Filmtec ™ siguron një cilësi të lartë të ujit të pastruar dhe lejon rregullimin e rendimentit në varësi të cilësisë së ujit te rrjetit, duke siguruar vlera deri në 75% […]

Lexo më tej
10 Jul

RObust – Zgjidhja Më E Mirë Për HoReCa

Robust është zgjidhja më e mirë për HoReCa-n. Ofron ujë të pastër në çdo moment. Ujë për të pirë, për te bërë kafen apo çaj, për të prodhuar akull dhe për të gatuar.   Reverse Osmosis është teknologjia më e përparuar të trajtimit të ujit. Falë një membrane të veçantë gjysmëpërçuese, është e mundur që […]

Lexo më tej
04 May

Trajtuesit E Ujit Ecosoft Premium

Një dush i ftohtë dhe një banjë relaksuese qetëson nervat dhe redukton dëmtimin e lekurës që vjen nga stresi. Vendosni të gjithë trupin tuaj në ujë të ftohtë, pa minerale dhe klor, për 2 deri në 3 minuta për të rinovuar lëkurën. Besoni apo jo, por uji i paster është locioni më natyral për mirëqenien […]

Lexo më tej
13 Apr

Sistemi Reverse Osmosis Standard Me Minerale dhe Pompë

Teoren sjell ekskluzivisht në Shqipëri Ecosoft një ndër markat më të njohura në botë në sistemet e trajtimit të ujit, i ndodhur në mbi 50 shtete në të 5 kontinentet, Ecosoft vjen edhe në Shqipëri. Nëpërmjet sistemeve Ecosoft, Teoren sjell ekselencën e trajtimit të ujit, teknologjinë Reverse Osmosis (RO) Për një jetë te shëndetshme dhe […]

Lexo më tej
12 Apr

Sistemi Reverse Osmosis Standard i mineralizuar

Ecosoft është prodhuesi ndërkombëtar i sistemtemeve të trajtimit të ujit për pastrimin e tij të themeluar në 1991 në Ukrainë. Është një nga pesë prodhuesit në botë që ofrojnë gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve tek sistemet industriale të Reverse Osmosis. Me zyrat e tyre përfaqësuese në Evropën Perëndimore. Në Gjermani, janë […]

Lexo më tej
12 Apr

Sistemi Reverse Osmosis P’URE i mineralizuar

Ecosoft është një nga pesë prodhuesit në botë që ofron gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve tek sistemet industriale të Reverse Osmosis. Sistemet Ecosoft P’URE ofrojnë deri në 280 L ujë të pijshëm në ditë. Ata janë të kompletuar me një depozitë që ju mbron nga mungesat e papritura në furnizimin me […]

Lexo më tej
30 Mar

Sistemi Reverse Osmosis Standard

Disa përdorues të Sistemeve Riverse Osmosis nuk janë të bindur që një ujë i trajtuar në këtë mënyrë mund të furnizojë organizmin e njeriut me minerale të rëndësishme. Por shkencëtarët kanë vërtetuar se deri në 90% të mineraleve në trupin e njeriut sigurohet nga ushqimi, jo nga uji. Funksionaliteti: Për ujë të pijshëm dhe për […]

Lexo më tej
29 Mar

Sistemi Reverse Osmosis Absolute i mineralizuar

Aksesi në ujë të pastër dhe te shëndetshëm është vendimtar për çdo familje. Ne të gjithë kemi nevojë për ujë për të pirë, për gatim dhe për qëllime të tjera të tilla si larjen e dhëmbëve apo larjen e frutave e perimeve. Uji i pastër jo vetëm që e bën jetën më të rehatshme por […]

Lexo më tej
27 Mar

Sistemi Reverse Osmosis P’URE AquaCalcium

P’URE është linja premium e sistemeve Reverse Osmoze të prodhuar nga Ecosoft. Nga njëra anë, ajo paraqet zhvillimet e fundit në teknologjinë e Reverse Osmoze. Ajo plotësohet me sisteme trajtimi uji shtesë për ujë të shëndetshëm. Sistemi është instaluar kompakt nën lavamanin tuaj dhe nuk kërkon modifikim të dizajnit tuaj të brendshëm. Instalimi i tij […]

Lexo më tej