Kategoria: RObust

10 Jul

RObust për Kafet dhe Restorantët

Reverse Osmosis është teknologjia më e përparuar të trajtimit të ujit. Falë një membrane të veçantë gjysmëpërçuese, është e mundur që në mënyrë efikase të pastrohet uji i pijshëm nga pothuajse të gjitha papastërtitë e dëmshme. Poret e kësaj membrane janë 200 herë më të vogla se viruset, dhe 4000 herë më të vogla se […]

Lexo më tej