Kategoria: Sistemet Industriale

17 Aug

Sistemet Industriale Reverse Osmosis per trajtimin e ujit

Sistemet komerciale RO janë kompakte, me efikasitet të lartë që e trajtjnë ujin duke filluar nga 6500 L ujë / ditë. Përdorimi i membranës DoW Filmtec ™ siguron një cilësi të lartë të ujit të pastruar dhe lejon rregullimin e rendimentit në varësi të cilësisë së ujit te rrjetit, duke siguruar vlera deri në 75% […]

Lexo më tej