Kategoria: Zbutësit e Ujit

22 Feb

Trajtuesit e Ujit Ecosoft Standard

Trajtuesit e avancuar te ujit Ecosoft Standard bëjnë të mundur reduktimin e hekurit, manganit, fortësisë, amoniakut dhe lëndës organike në ujë. Trajtuesi përfaqëson një kabinet kompakt me një enë që përmban materiale të zbutjes së avancuar Ecomix® dhe një valvul kontrolli në të. Kabineti ka gjithashtu një sistem kripe për rigjenerimin e ndërmjetësve të filtrave. […]

Lexo më tej
04 May

Trajtuesit E Ujit Ecosoft Premium

Një dush i ftohtë dhe një banjë relaksuese qetëson nervat dhe redukton dëmtimin e lekurës që vjen nga stresi. Vendosni të gjithë trupin tuaj në ujë të ftohtë, pa minerale dhe klor, për 2 deri në 3 minuta për të rinovuar lëkurën. Besoni apo jo, por uji i paster është locioni më natyral për mirëqenien […]

Lexo më tej