Teoren Durrës

Një showroom i rafinuar dedikuar ndriçimit të markës prestigjoze austriake ‘Eglo’, ku çdo produkt ka 2 deri ne 5 vite garanci. Në këtë ambjent shik, do të gjeni nuancat plot ngjyra të dritës, elegancën dhe cilësinë e markës lider ne bote Eglo, gati për të marrë dimensionin e shtëpisë tuaj.

Adresa: Rruga Enver Zazani, Durrës, Albania Informacioni: +355 67 40 15 441 Dep. Ndriçimit: +355 67 40 15 441