Sistemi RO Absolute i Mineralizuar

Përshkrimi

Reverse Osmosis është teknologjia më efektive e trajtimit të ujit të pijshëm. Ai redukton papastërtitë, si dhe aromat dhe shijet duke e bërë ujin të pastër dhe të sigurt për shëndetin e njeriut, si të rriturit ashtu edhe fëmijët.

  • – 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
  • – 190 L ujë të pijshëm në ditë
  • – Depozita deri në 7 L

1 Vit Garanci
Instalimi FALAS
Transporti FALAS
Mundësi blerje deri në 12 keste me 0% interes

Kodi: MO650MECOEXP

Detajet e këtij produkti i gjeni duke klikuar këtu.

 

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft