Sistemi RO P’URE AquaCalcium

Përshkrimi

Reverse Osmosis është teknologjia më efektive e trajtimit të ujit të pijshëm. Ai redukton papastërtitë, si dhe aroma dhe shije duke e bërë ujin të pastër dhe të sigurt për shëndetin e njeriut, si të rriturit ashtu edhe fëmijët.

  1. – 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
  2. – Mineralizim i ujit me kalcium
  3. – 280 Litra në ditë ujë të pijshëm
  4. – Depozita deri në 7 L

1 Vit Garanci
Instalimi FALAS
Transporti FALAS
Mundësi blerje deri në 12 keste me 0% interes

Kodi: MO675MACPUREEXP

Detajet e këtij produkti i gjeni duke klikuar këtu.

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft