Sistemi RO Standard Basik

Përshkrimi

Reverse Osmosis është teknologjia më efektive e trajtimit të ujit të pijshëm. Ai redukton papastërtitë, si dhe aromat dhe shijet duke e bërë ujin të pastër dhe të sigurt për shëndetin e njeriut, si të rriturit ashtu edhe fëmijët.

  1. – 5 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
  2. – 190 Litra në ditë ujë të pijshëm
  3. – Depozita deri në 7 L
  4. – Pajisjet janë me filtër trajtimi basic

1 Vit Garanci
Instalimi FALAS
Mundësi blerje deri në 12 keste me 0% interes

Kodi: MO550ECOST

Detajet e këtij produkti i gjeni duke klikuar këtu.

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft