Filtri i sedimentit 1/2” për ujë të ngrohtë

Përshkrimi

Përparësitë kryesore

  • – Stili i filtrimit i bërë nga polipropilen xhami, optimale për ujë të nxehtë
  • – Lloji i lidhjes 1/2″ NPT
  • – Pjesa plastike është e përbërë nga material i cilësisë së lartë dhe të sigurt
  • – Mbrojtja e pajisjeve hidrosanitare dhe hidraulike
  • – Kompakt dhe i lehtë për t’u instaluar

Filtri i sedimenteve Ecosoft 1/2″ është i dedikuar për trajtimin e ujit të ngrohtë për qëllime shtëpiake nga sedimenta të ndryshme. Zvogëlon përmbajtjen e rërës, baltës, ndryshkut, smërçit dhe papastërtive të tjera të pazgjidhshme më të mëdha se 5 mikronë në rubinet.
Stili i filtrit është bërë nga polipropilen xhami, optimale për temperatura të larta.
I përshtatshëm për shtëpi me 1 banjo dhe që jetojnë deri në 3 persona.

Kodi: FPV12HWECOEXP

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft