Filtri i sedimentit me presion të lartë 1/2″

Përshkrimi

Përparësitë kryesore

  • – Presioni maksimal 30 atm
  • – Lloji i lidhjes 1/2″ NPT
  • – Pjesa plastike është e përbërë nga material i cilësisë së lartë dhe të sigurt
  • – Mbrojtja e pajisjeve hidrosanitare dhe hidraulike
  • – Kompakt dhe i lehtë për t’u instaluar

Sistemi i sedimenteve me presion të lartë Ecosoft 1/2″ është i dedikuar për trajtimin e ujit të rrjetit për qëllime shtëpiake nga sedimenta të ndryshme. Zvogëlon përmbajtjen e rërës, baltës, ndryshkut, smërçit dhe papastërtive të tjera të ngurta më të mëdha se 5 mikronë në rubinet dhe ujin e puseve.

I aftë për të operuar në presion të lartë.
I përshtatshëm për 1 banjo me 3 ose më shumë persona.

Kodi: FPV12PECOEXP

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft