Filtri Zëvendësues AquaCalcium

Përshkrimi

Filtri i zëvendësimit Ecosoft AquaCalcium është filtri me një përbërje të re minerale që synon të pasurojë ujin me një element thelbësor të organizmit njerëzor, që është kalciumi.

Filtri i zëvendësimit të AquaCalcium është i dedikuar për filtrat RO të Ecosoft P’URE AquaCalcium që simulon rrjedhën natyrale të ujit që kalon nëpër shkëmbinj malor dhe siguron përmbajtje të përhershme të mineraleve në ujin e trajtuar.

Filtri rekomandohet të zëvendësohet të paktën çdo 12 muaj, pavarësisht nga vëllimi i ujit të konsumuar.

Kodi: PD2010MACPURE

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft