FILTRI ZËVENDËSUES MAX PER KANET E UJIT ME FILTËR

Përshkrimi

Filtri i zëvendësimit për kanet Ecosoft vjen nga legjendari Ecomix® për të reduktuar një gamë të gjerë të papastërtive tipike në ujin e rrjetit duke përfshirë klorin, fortësinë, hekurin, mangan, lëndën organike natyrore dhe produktet e naftës.

Veçanërisht e rekomanduar për ujin e rëndë me shumë minerale.

Përfitimet e përdorimit të filtrit të zëvendësimit:

  • – Ushqimi do të shijojë më shumë
  • – Aromë dhe shije natyrale e çajit dhe kafesë
  • – Pajisje shtëpiake (ibrik, hekur, tenxhere me avull etj.) do të mbrohen nga smërçi
  • – Uji i trajtuar mund të përdoret për të ujitur lule

Kodi: CMVKMAXEXP

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft