Kit filtrash zëvendësues per fazat 4-5

Përshkrimi

Membrana RO pastron ujin nga papastërtitë, duke përfshirë shijet dhe aromat e pakëndshme. RO është një metodë fizike, jo kimike e trajtimit të ujit. Membrana përsërit strukturën natyrale të membranës së bimës.

Post-filtri i karbonit është faza e 5-të e trajtimit të ujit. Përmban cilësi të lartë të karbonit të aktivizuar të kokosit, i cili përmirëson shijen dhe aromën e ujit të trajtuar.

Set i filtrave të zëvendësimit 4-5 është i dedikuar vetëm për trajtimin e ujit të rrjetit.

Rekomandohet të zëvendësohen filtrat një herë në vit pa marrë parasysh vëllimin e ujit të konsumuar.

Kodi: CSVRO50ECOST

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft