RObust 1000 Reverse Osmosis

Përshkrimi

RObust 1000 është një filtër Reverse Osmosis kompakt me kapacitet të lartë. Kjo lejon të marrësh ujë të pastër dhe të sigurt për të pirë, gatim dhe ujë për makinerinë e akullit.

– Membranat e Dow Filmtec ™  heq të gjitha papastërtive të ujit

– Dizajni origjinal dhe kompakt

– Treguesit e integruar të kontrollit të zëvendësimit të para filtrave dhe funksionimit të sistemit

– Butoni ON/OFF

Kapaciteti:60 Litra / orë
Elementi i membranës:3 x TW30-1812-100GPD
Kategoria: Filtra Uji, RObust
Marka: Ecosoft