RObust 1500 Reverse Osmosis

Përshkrimi

RObust 1500 ka njw kapactet prej 1500 litra ujë të pastër dhe të sigurt në ditë. RObust 1500 është një filtër kompakt Reverse Osmosis me kapacitet të lartë. Membrana Reverse Osmosis (membrana Dow Filmtec ™ RO) është elementi kryesor i filtrit e cila eliminon 99.8% të papastërtive dhe baktereve. Uji RObust1500 është i sigurt edhe për fëmijët. Shija natyrale e ujit sigurohet nga filtri i karbonit.

– Ujë i pastër dhe  i pijshëm në sajë të teknologjisë së filtrimit të shumëfishtë

– Tregues me ndricim për ndërrimin e filtrave

– Dizajni origjinal dhe kompakt

– Ju do të merrni ujë të mjaftueshëm për të gjithë dhe gjithçka në sajë të elementit me membranë me performancë të lartë, e cila prodhon deri në 70 litra ujë çdo orë

 

Kapaciteti:75 Litra / orë
Elementi i membranës:1 x TW30-3012-500 GPD
Kategoria: Filtra Uji, RObust
Marka: Ecosoft