RObust 3000 Reverse Osmosis

Përshkrimi

RObust 3000 është një filtër Reverse Osmosis kompakt me kapacitet të lartë. Kjo lejon të marrësh ujë të pastër dhe të sigurt për të pirë, gatim dhe ujë për makinerinë e akullit.

– Membranat e Dow Filmtec ™  heq të gjitha papastërtive të ujit

– Dizajni origjinal dhe kompakt

– Treguesit e integruar të kontrollit të zëvendësimit të para filtrave dhe funksionimit të sistemit

 

Kapaciteti:145 Litra / orë
Elementi i membranës: 2 x TW30-3012-500 GPD
Kategoria: Filtra Uji, RObust
Marka: Ecosoft