RObust PRO Reverse Osmosis

Përshkrimi

RObust PRO është një ofertë unike për profesionistët dhe njohësit e vërtetë të kafesë. Filtri është hartuar duke marrë parasysh standardet e “kafesë” të botës dhe lejon të marrësh ujë që zbulon në mënyrë të përkryer shijen e paimitueshëm të kafesë.

     – RObust PRO zbulon shijen e kafesë dhe aromën (në përputhje me standardet e SCAA)

     – Balancon mineralet e ujit

     – Mbron ekspresin nga smërci

     – Membranat e Dow Filmtec ™  heq të të gjitha papastërtitë e ujit

     – Indikator që të tregon se kur duhen ndërruar filtrat

 

Kapaciteti:75 Litra / orë
Elementi i membranës:1 x TW30-3012-500 GPD
Kategoria: Filtra Uji, RObust
Marka: Ecosoft