Sistemi RO Standard me Pompë dhe i Mineralizuar

Përshkrimi

  • – 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
  • – 7.9 L ujë të pijshëm në orë ose 190 Litra ujë të pijshëm në ditë
  • – Depozita deri në 7 L
  • – Pompë për konsumatorë e përfshirë
  • – Struktura mbështetëse metalike për të siguruar fiksimin e filtrit
  • – Ujë pa aroma dhe ngjyrë në saj te filtrit të karbonit me levozhgën e arrës së kokosit

1 Vit Garanci
Instalimi FALAS
Mundësi blerje deri në 12 keste me 0% interes

Kodi: MO650M1PSECOST

Detajet e këtij produkti i gjeni duke klikuar këtu.

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft