Sistemi RO Standard i Mineralizuar

Përshkrimi

  • – 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin.
  • – 7.9 Litra ujë të pijshëm në orë ose 190Litra në ditë
  • – Depozita deri në 7 L
  • – Ujë pa aroma dhe ngjyrë në saj të filtrit të karbonit
  • – Rekomandohet që të zëvendësohet grupi i para filtrave të paktën një herë në 3 muaj
  • – Rekomandohet që të zëvendësohet membrana Reverse Osmosis të paktën një herë në vit

1 Vit Garanci
Instalimi FALAS
Mundësi blerje deri në 12 keste me 0% interes

Kodi: MO650MECOEXP

Detajet e këtij produkti i gjeni duke klikuar këtu.

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft