Trajtues Uji Ecosoft FK1054

Përshkrimi

  • – Trajtues uji Ecosoft FK1054CE i cili redukton fortësinë e ujit duke balancuar mineralet e tretura si hekurin, magnezin dhe amoniakun.
  • – Trajtuesi Ecosoft FK1054CE është një zbutës uji automatik i destinuar për përdorim shtëpiak, komercial dhe industrial.
  • – I përshtatshëm për ambiente që disponojnë 1 deri në 2 tualete.
  • – Ecosoft FK1054CE është i certifikuar sipas standarteve ndërkombëtare me certifikatat CE dhe ISO.

Kodi: FK1054CE

Informacione më të zgjeruar mbi trajtuesit Ecosoft i gjeni këtu

Prurja:1.3 m3/orë
Volumi i filtrit ndërmjetës:37 Litra
Koha e rigjenerimit:80 - 110 min
Presioni i ujit:2 - 6 bar
Pesha neto:65 kg
Dimesionet e përgjithshme:160cm x 73cm x 45cm
Marka: Ecosoft