Trajtues Uji Ecosoft FK1665

Përshkrimi

  • – Trajtues uji Ecosoft FK1665 i cili redukton fortësinë e ujit duke balancuar mineralet e tretura si hekurin, magnezin dhe amoniakun.
  • – Trajtuesi Ecosoft FK1665 është një zbutës uji automatik i destinuar për përdorim shtëpiak, komercial dhe industrial.
  • – I përshtatshëm për ambiente që disponojnë 5 deri në 6 tualete.
  • – Ecosoft FK1665 është i certifikuar sipas standarteve ndërkombëtare me certifikatat CE dhe ISO.

Kodi: FK1665CE 

Informacione më të zgjeruar mbi trajtuesit Ecosoft i gjeni këtu

Prurja:3.3 m3/orë
Volumi i filtrit ndërmjetës:100 Litra
Koha e rigjenerimit:80 - 110 min
Presioni i ujit:2- 6 bar
Pesha neto:120 kg
Dimesionet e përgjithshme:190cm x 90cm x 50cm
Marka: Ecosoft