Trajtues Uji Ecosoft Premium 513, i Avancuar

Përshkrimi

  • – Trajtues uji Ecosoft Premium 513 i cili redukton fortësinë e ujit duke balancuar mineralet e tretura si hekurin, magnezin dhe amoniakun.
  • – Trajtuesi Ecosoft Premium 513 është një zbutës uji automatik i destinuar për përdorim shtëpiak, komercial dhe industrial.
  • – I përshtatshëm për ambiente që disponojnë 1 deri në 2 tualete.
  • – Ecosoft Premium 513 është i certifikuar sipas standarteve ndërkombëtare me certifikatat CE dhe ISO.

Kodi: FK1035CabCEPR

Prurja:1.3 m3/orë
Volumi i filtrit ndërmjetës:25 Litra
Koha e rigjenerimit:80 - 110 min
Presioni i ujit:2 - 6 bar
Pesha neto:40 kg
Dimesionet e përgjithshme:113cm x 35cm x 52cm