Trajtues Uji Ecosoft Premium 518, i Avancuar

Përshkrimi

  • – Trajtues uji Ecosoft Premium 518 i cili redukton fortësinë e ujit duke balancuar mineralet e tretura si hekurin, magnezin dhe amoniakun.
  • – Trajtuesi Ecosoft Premium 518 është një zbutës uji automatik i destinuar për përdorim shtëpiak, komercial dhe industrial.
  • – I përshtatshëm për ambiente që disponojnë 1 deri në 2 tualete.
  • – Ecosoft Premium 518 është i certifikuar sipas standarteve ndërkombëtare me certifikatat CE dhe ISO.

Kodi: FK1235CabCEPR

Informacione më të zgjeruar mbi trajtuesit Ecosoft i gjeni këtu

Prurja:2 m3/orë
Volumi i filtrit ndërmjetës:37 Litra
Koha e rigjenerimit:80 - 110min
Presioni i ujit:2 - 6 bar
Pesha neto:50 kg
Dimesionet e përgjithshme:113cm x 35cm x 52cm
Marka: Ecosoft