Sistemi RO Standard me Pompë

Përshkrimi

Funksionaliteti: Për ujë të pijshëm dhe për të gatuar

Fazat e trajtimit që uji kalon nëpër filtra: 5

Kapaciteti i membranës: 190Litra ujë të pijshëm në ditë ose 7.9 Litra ujë në orë

Pajisjet: Me pompë

Kapaciteti i depozitës për ujin e trajtuar: 7 Litra

Kodi: MO550PECOST

Kategoria: Filtra Uji
Marka: Ecosoft