Trajtues Uji Ecosoft Premium 113

Përshkrimi

  • – Trajtuesi i ujit redukton fortësinë e ujit, hekurin dhe magnezin.
  • – Për shtëpi që jetojnë 2-3 persona, me 1-2 tualete.
  • – Valvula e kontrollit Ecosoft Clack WS1″ CE (kontrolli i volumit)

Kodi: FU0835CABCE

Detajet e këtij produkti i gjeni duke klikuar këtu

Prurja:1.3 m3/ore
Volumi i rezinës:18 Litra
Konsumi i kripës për 1 rigjenerim:1.8 - 2.8kg
Koha e rigjenerimit:80 - 110 min
Presioni i ujit:2 - 6 bar
Pesha neto:30 kg
Dimesionet e përgjithshme:35cm x 52cm x 113cm
Marka: Ecosoft