Trajtues Uji Ecosoft Premium 120

Përshkrimi

  • – Trajtuesi i ujit redukton fortësinë e ujit, hekurin dhe magnezin.
  • – Për shtëpi që jetojnë 3-4 persona, me 1-2 tualete.
  • – Valvula e kontrollit Ecosoft Clack WS1″ CE (kontrolli i volumit)

Kodi: FU1035CABCE

Detajet e këtij produkti i gjeni duke klikuar këtu

Prurja:2 m3/orë
Volumi i rezinës:25 Litra
Konsumi i kripës për 1 rigjenerim:2.5 - 4 kg
Koha e rigjenerimit:80 - 110 min
Presioni i ujit:2 - 6 bar
Pesha neto:40 kg
Dimesionet e përgjithshme:35cm x 52cm x 113cm
Marka: Ecosoft