Trajtues Uji Ecosoft Premium 125

Përshkrimi

  • – Trajtuesi i ujit redukton fortësinë e ujit, hekurin dhe magnezin.
  • – Për shtëpi që jetojnë 5-6 persona, me 3 tualete.
  • – Valvula e kontrollit Ecosoft Clack WS1″ CE (kontrolli i volumit)

Kodi: FU1235CABCE

Detajet e këtij produkti i gjeni duke klikuar këtu

Prurja:2.5 m3/orë
Volumi i rezinës:37 Litra
Konsumi i kripës për 1 rigjenerim:3.7 - 6 kg
Koha e rigjenerimit:80 - 110 min
Presioni i ujit:2 - 6 bar
Pesha neto:50 kg
Dimesionet e përgjithshme:35cm x 52cm x 113cm
Marka: Ecosoft