Trajtues Uji Ecosoft Standard 513

Përshkrimi

  • – Trajtues uji Ecosoft Standard 513 i cili redukton fortësinë e ujit duke balancuar mineralet e tretura si hekurin, magnezin dhe amoniakun.
  • – Trajtuesi Ecosoft Standard 513 është një zbutës uji automatik i destinuar për përdorim shtëpiak, komercial dhe industrial.
  • – I përshtatshëm për ambiente që disponojnë 1 deri në 2 tualete.
  • – Ecosoft Standard 513 është i certifikuar sipas standarteve ndërkombëtare me certifikatat CE dhe ISO.
  • – Valvula e kontrollit multifunksionale Clack DV (USA).

Kodi: FK1035CABDV

Informacione më të zgjeruar mbi trajtuesit Ecosoft i gjeni këtu

Prurja:1.3 m3/orë
Volumi i filtrit ndërmjetës:25 Litra
Koha e rigjenerimit:80 - 110 min
Presioni i ujit:2 - 6 bar
Pesha neto:30 kg
Dimesionet e përgjithshme:110cm x 35cm x 47cm
Marka: Ecosoft