Trajtues Uji Ecosoft Premium 108

Përshkrimi

  • – Trajtuesi i ujit redukton fortësinë e ujit, hekurin dhe magnezin.
  • – Për shtëpi që jetojnë 1-2 persona, me 1 tualet.
  • – Valvula e kontrollit Ecosoft Clack WS1″ CE (kontrolli i volumit)

Kodi: FU1018CABCE

Detajet e këtij produkti i gjeni duke klikuar këtu

Prurja:0.8 m3/orë
Volumi i rezinës:12 Litra
Konsumi i kripës për 1 rigjenerim:0.8 - 1.3 kg
Koha e rigjenerimit:80 - 110 min
Presioni i ujit:2 - 6 bar
Pesha neto:25 kg
Dimesionet e përgjithshme:35cm x 52cm x 70cm
Marka: Ecosoft