Eglo Autostradë

Që nga viti 2012, Teoren, vjen më pranë klientelës duke hapur në vitin, në autostradën Tr-Dr, km7, ekspozitën e ndriçimit Eglo në ‘Godina Henry’. Larmia e ndriçuesve dhe stileve Eglo, e cila përcjell në çdo rreze drite atmosferë të veçantë, emocionon dhe përçon identitetin tuaj tek miqtë nëpërmjet dizajnit, klasik, modern, minimalist apo retrò. Mësoni si do mund ta ndriçoni shtëpinë tuaj.

Adresa: Rruga Bylis, Kashar, Albania Informacioni: +355 67 20 42 935 Dep. Ndriçimit: +355 67 20 42 935