Teoren & Eglo – Tiranë

Një showroom i rafinuar dedikuar ndriçimit të markës prestigjoze austriake ‘Eglo’, hidrosanitareve, sistemeve hidraulike, të ngrohjes dhe freskimit. Showroom-i në rrugën e Kavajës është një oaz i ndriçimit, orendive moderne, elegante dhe cilësore. Në këtë ambjent shik, do të gjeni nuancat plot ngjyra të dritës, elegancën dhe cilësinë e markave lider, gati për të marrë dimensionin e shtëpisë tuaj.

Adresa: Rruga e Kavajës, Tiranë, Albania Informacioni: +355 67 60 40 805 Dep. Hidraulikeve: +355 67 60 62 450 Dep. Hidrosanitareve: +355 67 60 40 715 Dep. Ndriçimit: +355 67 60 40 805