Teoren Qëndror

Në km 15, në Autostradën Dr – Tr (Borakë), do të gjeni magazinën qëndrore të Teoren. Në të njëjtën godinë kati 2-të , gjithmonë në dispozicionin tuaj për t’ju lehtësuar të gjitha proceset që nga këshilllimi, blerja dhe pas blerjes, do të gjeni administratën qëndrore. Na vizitoni ose na kontaktoni në:

Adresa: Autostrada Durres - Tirane, km 15, SH2 Informacioni: +355 67 40 15 440 Dep. Elektrikeve: +355 67 20 70 650 Dep. Hidraulikeve: +355 67 20 70 650 Dep. Hidrosanitareve: +355 67 20 09 972 Dep. Ndriçimit: +355 67 60 40 714