17 Aug

Sistemet Industriale Reverse Osmosis per trajtimin e ujit

Sistemet komerciale RO janë kompakte, me efikasitet të lartë që e trajtjnë ujin duke filluar nga 6500 L ujë / ditë.

Përdorimi i membranës DoW Filmtec ™ siguron një cilësi të lartë të ujit të pastruar dhe lejon rregullimin e rendimentit në varësi të cilësisë së ujit te rrjetit, duke siguruar vlera deri në 75% pa asnjë rrezik për gjendjen e membranës. Funksionimi i qëndrueshëm sigurohet nga pompa e presionit të lartë Grundfos.

Një kontrollues i nivelit të lartë siguron automatizim të plotë të sistemit. Kontrolluesi është i pajisur me sensorin e përçueshmërisë së përshkrimit, i cili lejon monitorimin e vazhdueshëm të cilësisë së ujit të pastruar. Dizajni kompakt i sistemit dhe panelit të lidhjes së projektuar posaçërisht thjeshton shumë transportin, instalimin dhe mirëmbajtjen e sistemit. Përdorimi i tubave fleksibël lidhës siguron një reduktim të ndjeshëm në dridhje dhe zhurmë të gjeneruar nga pompa e presionit të lartë.

Sistemet Ecosoft industrial MO me Reverse Osmosis jane projektuar për pastrimin e ujit në shtëpi private, kafene, restorante, laboratore, në industri për procese të vogla teknologjike, për kaldaja me avull dhe gjeneratorë me avull.

Avantazhet

  • Kapaciteti i rrjedhjes duke filluar nga 6500Litra / ore
  • Kurseni deri ne 50% te energjise duke qene se kane efikasitet te larte
  • Ruan hapsiren per shkak te dizajnit kompakt
  • Performance e besueshme fale komponeteve dhe sistemve inxhinierik

 

Nuk ka asnjë koment.

Shkruaj një koment