27 Mar

Sistemi Reverse Osmosis P’URE AquaCalcium

P’URE është linja premium e sistemeve Reverse Osmoze të prodhuar nga Ecosoft. Nga njëra anë, ajo paraqet zhvillimet e fundit në teknologjinë e Reverse Osmoze. Ajo plotësohet me sisteme trajtimi uji shtesë për ujë të shëndetshëm.

Sistemi është instaluar kompakt nën lavamanin tuaj dhe nuk kërkon modifikim të dizajnit tuaj të brendshëm. Instalimi i tij zgjat më pak se një orë dhe filtrat mund të zëvendësohen më vonë nga ndonjë anëtar i familjes suaj.

Fazat e trajtimit që uji kalon në filtra: 6
Kapaciteti: 280 Litra ujë në ditë
Pajisjet: Me filtër mineralizimi

Reverse Osmosis është teknologjia më efektive e trajtimit të ujit të pijshëm. Ai redukton papastërtitë, si dhe aromat dhe shijet duke e bërë ujin të pastër dhe të sigurt për shëndetin e njeriut, si të rriturit ashtu edhe fëmijët. Së bashku me këtë, sistemi RO është një nga metodat me kosto më të efektshme të trajtimit të ujit në familje.

       1. Avantazhet e Sistemit Reverse Osmosis P’URE AquaCalcium

 • 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
 • 280 L ujë të pijshëm në ditë
 • Depozita deri në 7 L
 • Uji i pasuruar me kalcium në filtrin AquaCalcium
 • Mundësia e montimit vertikal dhe horizontal

 

       2. Përfitimet e përdorimit të Sistemit të trajtimit të ujit

 • Burim i ujit të pijshëm absolutisht i pastër dhe i sigurt
 • Ushqimi i gatuar me ujë të trajtuar do të shijojë më mirë
 • Kafeja dhe çaji do e lëshojnë më mirë aromën e tyre me ujë të trajtuar
 • Me ujë të trajtuar, ju do të merrni elementin mineral të rëndësishëm kalcium
 • Pas sistemit Reverse Osmosis “Ecosoft P’URE AquaCalcium”, uji i pijshëm është i pasuruar me kalcium. Prandaj është veçanërisht i rekomanduar për: fëmijët, adoleshentët dhe moshën e tretë.

     

       3. Komponentët e Sistemit

 • Moduli i filtrimit
 • Depozita e magazinimit metalik deri në 7L
 • Rubineta “Moderne” për ujin e trajtuar
 • Saracineska e bombulës së depozitimit
 • Set i tubave të ngjyrave (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filtrave
 • Përshtatës Ø40 – 50 për shkarkimin e ujit pas trajtimit
 • Set i filtrave të zëvendësimit
 • Membrana DOW Filmtec ™ 75 GPD (280 L në ditë)
 • Çelësat e shërbimit për zëvendësimin e filtrave dhe membranës

 

     4. Fazat e trajtimit të ujit

Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filtrave për të reduktuar sedimentet (ndryshk, rërë, baltë etj.), klorin, kloruret, si dhe lëndët organike.

Faza e katërt përfaqësohet nga membrana e Reverse Osmosis e cila e trajton ujin duke larguar papastërtitë.

Uji i trajtuar nga membrana e RO rrjedh përmes filtrit AquaCalcium ku ndodh faza e parë e mineralizimit. Teknologjia e veçantë e filtrit riprodhon mënyrën natyrore të ujit që rrjedh nëpër shkëmbinj malorë. Koha e kontaktit të saj me përbërjen e filtrit AquaCalcium rritet dhe rrjedhimisht sigurohet përmbajtja e përhershme e mineraleve në ujin e trajtuar.

Më pas uji i trajtuar furnizon rezervuarin. Nga rezervuari, uji i nënshtrohet fazës së dytë të mineralizimit në filtrin AquaCalcium.

Pastaj rrjedh në post-filtrin e karbonit të destinuar për trajtimin përfundimtar të ujit. Uji përmban cilësi të lartë të karbonit aktiv i cili përmirëson shijen e ujit të trajtuar dhe erën.

 

ECOSOFT … Sepse ne jetojme Shendetshem

“Pi Uje”

Nuk ka asnjë koment.

Shkruaj një koment