13 Apr

Sistemi Reverse Osmosis Standard Me Minerale dhe Pompë

Teoren sjell ekskluzivisht në Shqipëri Ecosoft një ndër markat më të njohura në botë në sistemet e trajtimit të ujit, i ndodhur në mbi 50 shtete në të 5 kontinentet, Ecosoft vjen edhe në Shqipëri.

Nëpërmjet sistemeve Ecosoft, Teoren sjell ekselencën e trajtimit të ujit, teknologjinë Reverse Osmosis (RO)

Për një jetë te shëndetshme dhe plot gjallëri përdorni ujë të trajtuar nga sistemet Ecosoft.

Fazat e trajtimit që uji kalon nëpër filtra: 6
Kapaciteti i membranës: 190Litra ujë të pijshëm në ditë
Pajisjet: Me minerale

      1. Avantazhet e Sistemit të tratjtimit të ujit RO Standard i mineralizuar dhe me pompë

 • 6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin
 • 9 L ujë të pijshëm në orë
 • Depozita deri në 7 L
 • Pompë për konsumatorë e përfshirë
 • Struktura mbështetëse metalike për të siguruar fiksimin e filtrit
 • Ujë pa aroma dhe ngjyrë në saj te filtrit të karbonit me levozhgën e arrës së kokosit

 

     2. Përfitimet e përdorimit të Sistemit të trajtimit të ujit

 • Burim i ujit të pijshëm absolutisht i pastër dhe i sigurt
 • Ushqimi i gatuar me ujë të trajtuar do të shijojë më shumë
 • Kafeja dhe çaji do e lëshojnë më mirë aromën e tyre me ujë të trajtuar
 • Pajisjet shtëpiake (çajniku, hekuri, tenxheret me avull, aspiratore etj.) do të mbrohen nga smërçi.
 • Me ujin e trajtuar do të merrni dhe mineralet e nevojshme

      3. Komponentët e sistemit

 • Moduli i filtrimit
 • Depozita e magazinimit plastik (volum efektiv deri në 7L)
 • Rubineta “Moderne” për ujin e trajtuar
 • Përshtatës uji për furnizimin
 • Saracineska e bombulës së depozitimit
 • Set i tubave me ngjyra (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filtrave
 • Përshtatës për shkarkimin e ujit pas trajtimit
 • Set i filtrave të zëvendësimit
 • Membrana DOW Filmtec ™ 50 GPD (190 L në ditë)
 • Çelësat e shërbimit për zëvendësimin e filtrave dhe membranës

        3. Fazat e trajtimit të ujit

Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filtrave për të reduktuar sedimentet (ndryshk, rërë, baltë etj.), nënproduktet e klorit dhe kloruret.

Faza e katërt përfaqësohet nga membrana e Riverse Osmosis e cila e pastron ujin nga papastërtitë. Uji i trajtuar mbush depozitën e sistemit.

Post-filtri i karbonit është faza e pestë e trajtimit të ujit. Uji përmban cilësi të lartë të karbonit aktiv i cili përmirëson shijen dhe erën e ujit të trajtuar.

Faza e gjashtë e trajtimit të ujit është mineralizimi i saj që korrigjon njëkohësisht përbërjen minerale të ujit. E bën ujin të shëndetshëm dhe pasuron organizmin e njeriut me minerale të rëndësishme.

1 Vit Garanci
Instalimi FALAS
Mundësi blerje deri në 12 keste me 0% interes

ECOSOFT … Sepse ne jetojmë Shëndetshëm

“Pi Uje”

Nuk ka asnjë koment.

Shkruaj një koment