30 Mar

Sistemi Reverse Osmosis Standard

Disa përdorues të Sistemeve Riverse Osmosis nuk janë të bindur që një ujë i trajtuar në këtë mënyrë mund të furnizojë organizmin e njeriut me minerale të rëndësishme. Por shkencëtarët kanë vërtetuar se deri në 90% të mineraleve në trupin e njeriut sigurohet nga ushqimi, jo nga uji.

Funksionaliteti: Për ujë të pijshëm dhe për të gatuar
Fazat e trajtimit që uji kalon nëpër filtra: 5
Kapaciteti i membranës: 190Litra ujë të pijshëm në ditë
Pajisjet: Bazike

       1. Avantazhet e Sistemit të tratjtimit të ujit Reverse Osmosis Standard

 • 5 faza të trajtimit të ujit
 • 7.9 L/orë ujë të pijshëm
 • Depozita deri në 7 L
 • Largon aromat dhe shijet e ujit falë filtrit të karbonit

 

      2. Përfitimet e përdorimit të Sistemit të trajtimit të ujit

 • Burim i ujit të pijshëm i pastër dhe i sigurt
 • Ushqimi i gatuar me ujë të trajtuar do të shijojë më mirë
 • Kafeja dhe çaji do e lëshojnë më mirë aromën e tyre me ujë të trajtuar
 • Pajisjet shtëpiake (çajniku, hekuri, tenxheret me avull, aspiratoret etj.) do të mbrohen nga smërçi.
 • Uji i trajtuar mund të përdoret edhe për ujitjen e luleve

 

      3. Komponentët e sistemit

 • Moduli i filtrimit
 • Depozita magazinimit plastike deri në 7L
 • Rubineta “Moderne” për ujin e trajtuar
 • Saracineska e bombulës së depozitimit
 • Set i tubave të ngjyrave (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filtrave
 • Përshtatës Ø40 – 50 për shkarkimin e ujit pas trajtimit
 • Set i filtrave të zëvendësimit
 • Membrana DOW Filmtec ™ 50 GPD (190 L në ditë)
 • Çelësat e shërbimit për zëvendësimin e filtrave dhe membranës

 

      4. Fazat e trajtimit të ujit

Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filtrave për të reduktuar sedimentet (ndryshk, rërë, baltë etj.), klorin apo kloruret.

Faza e katërt përfaqësohet nga membrana e Reverse Osmosis e cila trajton ujin duke larguar papastërtitë. Uji i trajtuar kalon në depozitën e sistemit.

Post-filtri i karbonit është faza e pestë e trajtimit të ujit. Ajo përmban cilësi të lartë të të karbonit aktiv i cili në sajë të lëvozhgës së arrës së kokosit përmirëson shijen e ujit të trajtuar, erën.

ECOSOFT … Sepse ne jetojme Shendetshem

“Pi Uje”

Nuk ka asnjë koment.

Shkruaj një koment