09 Aug

Hyrja e Rr ”Kavajës” tek sheshi “Skënderbej“ tashmë e ka një pikë referimi.

Teoren, vjen më afër se kurrë pranë konsumatorëve, në zemër të Tiranës pranë sheshit “Skënderbej” në Hyrje të Rr ”Kavajës”.  Nga data 1 Gusht 2019 qendrës së kryeqytetit shqiptar i shtohet një atraksion unik në llojin e tij, i cili nuk duhet lënë pa vizituar nga të gjithë ata që janë në kërkim të së […]

Lexo më tej
14 Jun

Çfarë e bën ujin të sigurt dhe të shëndetshëm

Këto elemente duhen lexuar me shumë kujdes! Trajtimi i ujit të rrjetit është zgjidhja më efikase dhe ekonomike për ujë të pastër. Po çfarë ndryshon në jetën tuaj nga uji i trajtuar? Dy aspektet më të rëndësishme të sistemit Ecosoft janë: Përkujdesja 360 gradë për shëndetin, kursimi i përditshëm. Çfarë bëjnë sistemet e trajtimit Ecosoft? […]

Lexo më tej
13 Jun

8 ngjyrat më të përdorshme për ambiente dhe ndikimin i tyre në emocionet tona

A e dini se çfarë ndikimi kanë ngjyrat në nënndërgjegjen tuaj? Nëse do të lyeni shtëpinë, duhet të lexoni patjetër rreth ngjyrave më të përdorshme dhe ndikimin e tyre në gjendjen emocionale të njeriut. Nëse jeni duke bërë ndryshime në shtëpinë tuaj ose po transformoni ambientin, zgjedhja e ngjyrës së duhur mund të jetë shumë […]

Lexo më tej
11 Jun

UJË I PASTËR, NJË JETË E SHËNDETSHME!

I keni menduar ndonjëherë dëmet e ujit të fortë tek lëkura? Të gjithë i japim rëndësi pastërtisë në përgjithësi. I kushtojmë vëmendje flokut, trupit apo lëkurës, por i kushtojmë vëmendje edhe pastërtisë së shtëpisë: kuzhinës, tualetit apo dritareve. Janë dy aspekte të rëndësishme që lidhin direkt ndikimin e ujit të fortë me të gjithë ne. […]

Lexo më tej
31 May

300 DITË ME DIELL, BEKIM PËR SHQIPËRINË

Në rritje të vazhdueshme përdorimi i PANELEVE DIELLORË TË UJIT Trojet shqiptare ndër shumë e shumë bekimeve të tjera në natyrë, ka edhe ditët e shumta me diell gjatë gjithë vitit. Ky privilegj i dhuruar nga Zoti duhet shfrytëzuar me shumë mençuri në çdo sektor që ka të bëjë me energjinë diellore. Turizmi është një […]

Lexo më tej
29 May

NËSE NUK JU PËLQEN TË PINI UJË, LEXONI PATJETËR KËTO KËSHILLA!

Megjithëse thuhet shpesh “konsumoni të paktën 2 litra ujë në ditë”, një pjesë e njerëzve nuk e pëlqejnë pirjen e ujit në këtë sasi. Ndodh që gjatë ditës as që u shkon mendja të konsumojnë ujë mjaftueshëm brenda një dite. Sipas ekspertëve të ushqyerjes dhe dietës, ekzistojnë disa mënyra për ta gjallëruar dëshirën për të […]

Lexo më tej
28 May

LAGËSHTIRA, DËME JO VETËM NË MUSHKËRI POR EDHE NË QELIZAT E TRURIT!

Në një mot të nxehtë dhe të lagësht, temperatura e trupit, që në kushte normale është rreth 37 gradë, mund të rritet deri në 40-41 gradë. Kjo mund të dëmtojë qelizat në përgjithësi, sidomos qelizat e trurit. Reshjet kaq të shpeshta të shiut në këtë periudhë e kanë ndikuar mjaft lagështirën në ajër. Kur kjo […]

Lexo më tej
24 May

PANELET DIELLORE TË UJIT, MENÇURI DHE KURSIM

Inxhinierët që shpikën teknologjinë për ngrohjen e ujit me energji diellore, patën për qëllim “KURSIMIN E ENERGJISË ELEKTRIKE”. A e dini se çdo shtëpi konsumon gati 60% të energjisë elektrike totale, për të ngrohur ujin me bolier? Kjo ishte shtysa që çoi në një shpikje kaq efikase, si paneli diellor i ngrohjes së ujit. Në […]

Lexo më tej
23 May

Gjumi i Fëmijëve dhe Myku

Lagështira është pjesë në pothuajse 50 për qind të banesave. Sipas informacionit të deklaruar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, kjo nënkupton se deri në 50% të ndërtesave në mbarë botën kanë mjedise të përshtatshme për formimin dhe zhvillimin e mykut. Myku, shkatërruesi i ngadaltë i shtëpisë dhe i sendeve tuaja, bëhet shpeshherë shkaktari kryesor i […]

Lexo më tej
23 May

Uji i papastër, Armiku i kamufluar i fëmijëve tanë

Ruajıni fëmijët nga këto dëme të ujit të papastër! Kini kujdes! Nëse i jepni rëndësi shëndetit, informimi është i domosdoshëm. Çdo ditë shëndeti i fëmijëve tanë është në rrezik. Nëse kujdeseni në zgjedhjen e ushqimeve dhe pijeve që konsumoni gjatë ditës në familje, bëni shumë mirë! Para se të konsumojmë një sallatë, sigurohemi që të […]

Lexo më tej